loading

Massages

MASSAGES

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen.
Geef je lichaam de aandacht die het verdient, met een heerlijke ontspannende massage.
Goed voor jezelf zorgen en écht de tijd voor jezelf nemen is júist nu zo belangrijk

GELAATSMASSAGE

Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gelaat gemasseerd. Gelaatsmassage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd.Deze massage wordt altijd afgestemd op jouw huidtype. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn. Door de goede doorbloeding wordt de veroudering van de huid verminderd en treden rimpels minder op.

20 min € 30,-

HUIDVERBETERENDE BINDWEEFSELMASSAGE

  • Wil je een stralende huid?
  • Last van acne of onzuiverheden?
  • Fijne rimpeltjes en onregelmatigheden verminderen?
  • Wil je je huidconditie verbeteren?

Dan is een bindweefselmassage mogelijk iets voor jou!

De bindweefselmassage begint met een reiniging en daarop volgt de bindweefselmassage. Na de massage wordt de huid verzorgt met een passende verzorging. De behandeling duurt 30 minuten en kost € 49,-

System touch

U ervaart harmonie, intensiteit & zichtbaar resultaat.

Kenmerkend voor de treatment Cosmedix SystemTouch is de rustige, statische en diepgaande com-pressie waarmee het bindweefsel in het gelaat en decollete op rek wordt gebracht. Daar waar de rek op wordt uitgeoefend wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze toename van energie stimuleert de cellen van het bindweefsel (fibroblasten) om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Zo wordt het onderhuids bindweefsel soepeler, flexibeler, sterker en vitaler en dat is voelbaar en zichtbaar in uw huid!

× Hoe kan ik je helpen?