loading

Over Mij

Mijn Verhaal

Gedreven en gepassioneerd

Mijn naam is Asra, gedreven en gepassioneerd in alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Sinds ik het mij kan herinneren ben ik altijd gepassioneerd en gedreven geweest op het gebied van uiterlijke verzorging. Huidverbetering en schoonheidsverzorging in combinatie met het bieden van totale ontspanning. Door mijn Perzische roots waar schoonheid hoog in het vaandel staat en mijn passie voor huidverbetering en huidverjonging ben ik Shine Skin Clinic gestart. Met mijn Perzische invloeden, probeer ik oude methodes en tradities in een nieuw jasje te stoppen om klanten een bijzondere beleving te geven. Dit heeft geleid tot een effectief stappenplan voor jouw huid. Want zeg nou zelf, heeft er ooit al eens iemand écht goed naar jouw huid gekeken? 

 

​Als coach ten aanzien van je huid  kan ik je tussen de behandelingen door ook voorzien van leuke tips en adviezen over hoe het beste je make- up te dragen en het juiste gebruik van producten voor de thuisverzorging van je huid.

 

Stralende groet Asra 

Klanten vertellen

Mooie en nette salon. Asra is heel vriendelijk en geeft goed advies. Ze maakt mijn wenkbrauwen weer prachtig tegen een goede prijs. Daarnaast is zij makkelijk bereikbaar en qua parkeren is er altijd plek. Een aanrader dus!
Cynthia Huiskes
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Shine Skin Clinic. Met kwast, roller en draad maakt Asra mijn huid glad en zijdezacht. De wenkbrauwen ook weer fraai gestyleerd. Ik kan weer mooi het voorjaar in.
Sandra
Samen met mijn zus een ontzettend leuke en leerzame make up workshop gevolgd. Deze ladiesnight afternoon is een echte aanrader.

Helma Ruitenberg

Een kijkje in mijn Salon

× Hoe kan ik je helpen?