loading

Lichttherapie

Lichttherapie bij huidproblemen

Huidverjongende lichttherapie, zonder de nadelen van een pijnlijke invasieve behandeling. Optimale huidverbetering, binnen minuten en zonder hersteltijd!

 

Tijdens huidveroudering neemt de collageen en elastine in de huid af, hierdoor worden rimpels zichtbaar. Met lichttherapie stimuleren wij de huidcellen tot het opnieuw aanmaken van collageen en elastine, waardoor de huid letterlijk jonger wordt.

Ook voor de verstoorde huid wordt er vaak gekozen voor lichttherapie dankzij het herstellende en kalmerende effect van deze behandeling. Het licht kan makkelijk de dieper gelegen lagen bereiken, zonder de barrièrefunctie te verstoren. Klachten zoals roodheid, schilfers en jeuk nemen hierdoor af.

Afhankelijk van de reden van behandeling en de huidconditie maakt de specialist een keuze uit een van de hieronder genoemde kleuren (combinaties mogelijk):

  • Rood: versteviging en aanmaak collageen
  • Blauw: bestrijdt bacteriën die onzuiverheden veroorzaken
  • Infrarood: huidherstel

Verschil lichttherapie in het ziekenhuis

In de schoonheidsbranche werken wij met een andere vorm van lichttherapie dan in het ziekenhuis. Het ziekenhuis werkt met specialistische apparatuur met UV-straling om de bepaalde huidaandoeningen – zoals psoriasis, atopisch eczeem en zonneallergie – en hun klachten te verlichten. Wij werken met andere apparaten, die voornamelijk worden ingezet voor esthetische doeleinden.

Kosten € 45 ,-

Duur 30 min

× Hoe kan ik je helpen?